Już za 19 zł miesięcznie przez rok
Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 11.07.2025 02:58 Publikacja: 15.02.2024 17:11
„Ryż wołowy” to dzieło naukowców z koreańskiego Yonsei University.
Foto: Yonsei University
Branża food tech, czyli obszar innowacyjnych technologii produkcji i przetwórstwa żywności, nieustannie się rozwija. Po mięsie roślinnym, wołowinie in vitro czy żywności z owadów przyszedł czas na kolejny innowacyjny produkt – ziarna ryżu zawierające w sobie komórki mięsa i tłuszczu wołowego.
Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Dziczyzna jako żywność jest nie tylko wyjątkowo smaczna, ale też bezpieczna i zdrowa. Wspomaga odchudzanie, lecz...
Odpowiedzialny biznes przechodzi kolejną ewolucję związaną z nowymi wymaganiami regulacyjnymi. Tym razem celem jest strategiczna transformacja pozwalająca na skuteczną ochronę środowiska i praw człowieka. Jak odpowiedzieć na te wyzwania?
Znamy wyniki konkursu „50 Top Pizza”. W gronie najlepszych 50 pizzerii w Europie znalazły się dwa lokale z Polski.
Czołowe firmy z branży spożywczej przedstawiły listę smaków, które powinny dominować w 2025 roku. Wszystkie są w...
Twórcy serwisu Taste Atlas ogłosili doroczną listę 100 najlepszych kuchni na świecie. Czołówkę zdominowali Europ...
Bangkok? Dubaj? A może Pekin? Nic z tych rzeczy. Wszystkie te metropolie, słynące ze świetnej kuchni, musiały uz...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas